maandag 30 december 2013

Hatch

HatchSticker Een geadopteerd beestje in je telefoon, kenden we dat al niet? Inderdaad. Hatch voor de iPhone is eigenlijk een hippe Tamagotchi die nu een Fugu genoemd wordt en hip is omdat hij er als virtuele pet grafisch erg op vooruit gegaan is.

Kies een kleur en een naam voor je Fugu en niet veel later kun je met hem aan de slag. De zorg voor je nieuwe diertje vraagt niet veel tijd en hoewel de ontwikkeling van de app lang geduurd heeft, valt er niet zoveel te doen en is Hatch ook niet echt een spel te noemen. Toch gaat er veel charme uit van de Fugu. Hij eet graag fruit, werkt dapper aan zijn vertrouwen, geeft je stickers, houdt van een gedecoreerde omgeving en bijpassend matje, gaat desgewenst (en na virtuele aanschaf van een camera) met je op de foto en zorgt voor munten en eikels die je in het bijbehorende winkeltje kunt gebruiken.

Bij ons zit de Fugu al 39 dagen op zijn wisselende mat, poept hij er nog steeds lustig op los en krijgen we het niet over ons hart om Gold (zo heet hij) te deleten of te verwaarlozen waardoor hij wegloopt. Als we iets nieuws willen, zullen we dus moeten wachten op een volgende update. Die er ongetwijfeld weer komt, zoals beloofd door de makers van Impending.

Hatch

Geen opmerkingen:

Een reactie posten