donderdag 18 november 2010

Smash Fiesta!

Sommige Whack a mole-games zijn leuk, zoals Smash Fiesta! (voorheen: Guacamole). Ik geloof dat ik dit grappige spel een keer heb binnengehaald toen het een dag gratis was. En ik denk dat Smash Fiesta! - in tegenstelling tot veel andere games - een blijvertje is.

Smash Fiesta!

Het doel van Smash Fiesta! is de avocado's die uit de gaten tevoorschijn komen aan te tikken en zoveel mogelijk punten te halen. Ook knoflookbollen leveren punten op, evenals tomaten, Mexicaanse hoedjes en voorbij glijdende kommetjes rijst. Het spel begint eenvoudig maar de vele avocado's volgen elkaar steeds sneller op, zodat de kans dat je er eentje mist, steeds groter wordt. Bovendien verschijnen er doodskoppen die je moet negeren, maar die je vanwege de kleur met knoflook gaat verwarren als je haast hebt. Dat kost je punten c.q. levensenergie. Ook te vermijden: Sick Pedro-avocado's en Poo poo-drollen die compleet met zoemende vliegen verschijnen.

De recente Game Center-ondersteuning maakt het scoren van punten leuker. Ook is er een kindermodus toegevoegd, waarin wat rustiger gespeeld kan worden. Minder leuk is dat de game sinds de laatste update af en toe crasht. Smash Fiesta! kost op dit moment € 0,79 en is wat mij betreft vermakelijke actie voor tussendoor.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten