maandag 20 december 2010

Generals

Eigenlijk ben ik heel slecht in dit soort spellen. Misschien heb ik gewoon niet zoveel strategisch inzicht. Toch vind ik deze Risk-achtige game erg leuk. Generals - Online Global Conquest!

Generals, een online potje

Generals speelt lekker vlot weg en het leuke is dat je zowel tegen de computer als tegen echte spelers kunt spelen die om de beurt de iPhone overnemen. Maar je kunt ook online in real time tegen anderen spelen (waarbij je het spel dus niet verlaat) of op je gemak, waarbij je een melding krijgt als je weer aan de beurt bent en tot die tijd iets anders kunt gaan doen.

Je begint met een aantal legers en valt andere landen aan of verplaatst je eenheden. Hoe meer landen en continenten je verovert, hoe meer legers je aan het begin van iedere beurt mag plaatsen. Na iedere beurt met een succesvolle verovering ontvang je een kaart. Bepaalde combinaties van kaarten leveren je ook extra legers op.

Generals is een leuke game. Niet te ingewikkeld, toch heel spannend en af en toe frustrerend of juist stimulerend. Op het moment van schrijven is deze game nog gratis in het kader van appventcalendar.com. Niet meer gratis? Probeer dan eerst de Free-version, voorzien van advertenties.

Uitleg en gameplay:

Downloads:

    Geen opmerkingen:

    Een reactie posten